Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content

EXPLOREAZĂ CAFELELE MEDIUM ROAST

Cafelele prăjite mediu sunt echilibrate, cu arome catifelate și bogate.

Colombia-package1-Medium-Roast-C10-RESIZED

Colombia | Florală și suculentă

Colombia Nariño este o cafea suculentă, cu note ierboase , o dovadă a bogățiilor consistente ale solurilor vulcanice. Situate la o înălțime de peste 2200 de m , admirând peisajul colombian rural, aceste ferme product unele din cele mai bune cafele. Notele sale remarcabile , o fac extrem de populară printre iubitorii de cafea.

Disponibilă în varianta boabe sau capsule 

Ethiopia-Package1-Medium-Roast-C10-RESIZED

Ethiopia | Blândă și catifelată

Un amestec rafinat cu un respect pentru ritualul cafelei, onorând moștenirea bogată a Etiopiei. Cu o textură catifelată și note florale, piperate de condimente, acesta este tributul nostru adus locului de naștere al cafelei.

Disponibilă în varianta boabe

Guatemala-Package1-Medium-Roast-C10-RESIZED

Guatemala Antigua | Note de ciocolată și condimente

Elegantă și rafinată cu straturi aromate ce se dezvăluie treptat = note de lămâie, ciocolată și condimente subtile. Valea Antigua din Guatemala este prețuită pentru fermele sale vechi de 100 de ani, solul vulcanic bogat în nutrienți și cafeaua sa, care este piatra de temelie a calității.

Disponibilă în varianta boabe

House-Blend-Package1-Medium-Roast-C10-RESIZED

House Blend | Vibrantă și echilibrată

Este o cafea simplă. Aroma, corpolenșa și gustul sunt complet echilibrate - cu note de nuci și cacao scoase în evidență prin gradul de prăjire.

Disponibilă în varianta boabe

Kenya-package1-Medium-Roast-C10-RESIZED

Kenya | Suculentă și complexă

Cu o aciditate suculentă, note de vin și arome fructate – variind de la coacăze negre, mure și grapefruit, această cafea prezintă note inconfundabile care nu se găsesc în nicio altă cafea – aromele devin mai pronunțate pe măsură ce cafeaua se răcește, făcând din Kenya o cafea delicioasă servită atât cu gheață, cât și ca ingredient important în amestecurile noastre de cafea cu gheață.

Disponibilă în varianta boabe

PikePlace-Package1-Medium-Roast-C10-RESIZED

Pike Place® Roast | Catifelată & Echilibrată

Pike Place® Roast reprezintă istoria noastră și un toast sincer pentru toți oaspeții noștri. Indiferent dacă o preferați simplă sau alături de frișcă și zahăr, vă promitem o ceașcă intensă, satisfăcătoare, bogată în aromă, dar suficient de echilibrată pentru a putea fi savurată zi de zi.

Disponibilă în varianta boabe sau capsule